Senaste från Instagram

måndag 12 september 2011

5 fingrar, 5 färger

Från ett is-blått lite halvtråkig manikyr till en manikyr som, i mina ögon, är så mycket roligare!

Det har ju varit väldigt vanligt med en manikyr helt i en färg som går från ljust till mörkt, och än har inte jag så många färger att jag kan göra detta. Jag kom dock på att jag kunde göra något liknande fast helt i nagellack som är metallic. Jag hittade bara fyra som funkade ihop, damn, men med ett mörkare lack som bas fick ett av de fyra lacken göra repris på fingrarna.

Lacken som användes

Nagellacken som användes var; Pieces Mono Mountain, Mavala nr 256 Satin, Mavala nr 65 Adelaide, Isadora nr 119 Sun Orange och Mavala Alexandria. 

Från vänster: Mono Mountain (1 lager) + Satin (1 lager), Satin (1 lager), Adeleide (3 lager), Sun Orange (2 lager), Alexandria (2 lager)

Rolig manikyr som inte är allt för svår, kräver dock att man redan har en hel del nagellack.. Jag är rätt nöjd men jag hade väl önskat att jag hade en till färg mellan det rosa och det orange-färgade, känns som att hoppet där är för stort.

2 kommentarer:

  1. Underbart! Jag tänkte faktiskt inte på hoppet mellan rosa och orange förrän jag läste det, det stör faktiskt inte ögat alls..
    Nu har jag bestämt mig, det blir en ombremanikyr i helgen! *inspirerad*

    SvaraRadera
  2. Tack! Det är så kul att flera lack på naglarna äntligen blivit trendigt, då får man ju gå crazy! :) Glad att jag kan inspirera ^_^

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...