Senaste från Instagram

måndag 3 oktober 2011

H&M Mustard

Så var det måndag igen, bra eller? Inte så tokigt som det brukar vara faktiskt, solen skiner och det är fint väder ute vilket alltid gör mig munter.

Nu till ett nagellack som jag köpte för över en månad sedan, detta lack ingick i ett set från H&M med fem stycken färger och först ut är färgen Mustard. 
Oj vilken dröm detta var att måla på! Helt underbar formula som nästan täckte på ett lager nagellack, jag tog ett andra lager för säkerhetens skull. Mustard är ett senaps-brand-gult jellylack som är lite ljusare i flaskan än på naglarna och gör överlack onödigt. Ytan på detta lack blir väldigt blank, vilket var en mycket trevlig överraskning! Nagellacket tog dock lite längre än väntat att torka.

2 lager Mustard

 Nog för att denna färg är väldigt fin så tillhör den inte en av mina favoritfärger så därför får den inte högsta betyg. Allt annat med detta nagellack var värt ett högsta betyg: formulan, ytan, med ett litet minus för torktiden. 

Betyg: 4/5

En bild på hela setet från H&M och 3 bilder på Mustard tagna med blixt, där den sista bilden gör nagellacket mest rättvisa:


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...