Senaste från Instagram

fredag 22 juni 2012

Depend nr 2030 (Plum)

Holo-fredag och glad midsommar!


Nummer 2030 också kallat Plum från Depend är ett rosa/lila-färgat nagellack med holografiska egenskaper. Det är enkelt att applicera på naglarna och täcker på två lager nagellack, med snabb torktid. Jag upplevde inte heller samma tendens till kala fläckar på första lagret som jag gjorde med silver-holot, vilket var jätte-bra.


Två lager Plum

Åh, detta var verkligen kärlek! Regnbågarna är kanske inte lika tydlig som det silver-färgade, men den lila-rosa färgen är så vacker på naglarna. Och det i kombination med de holografiska egenskaperna, priceless! Skulle jag köpa backup-flaska av något av de tre holografiska Depend-lacken som jag köpte så skulle det helt klart vara detta.

Betyg: 5/5Är inte denna bild fantastisk?:


4 kommentarer:

 1. Väldigt vackert lack! Jag är lite avståndstagare till Depend i vanliga fall, eftersom jag tycker att formulan brukar vara rätt värdelös. Hur är den här, lika rinnig och svårtäckande som vanligt? Om du tycker att den känns okej, ska jag definitivt testa detta otroligt tilltalande lack!

  Tack!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, formulan i Depends lack är väldigt varierande. Kräm-, jelly- och skimmerlacken har ofta ganska skir formula medan, imo, krämlacken med microsilverglitter oftast är väldigt bra. De täcker bra och torkar snabbt. Och av de holo-lacken från Depend som jag faktiskt har provat så har alla funkat väldigt bra (inga problem med rinnig formula) och täcker på två lager, vilket jag tycker helt klart godkänt!

   Radera
 2. Hihi, denna hade jag också som fredagsholo. Jag gillar den, MEN jag skulle önska att Depend släppte lite mörkare holos!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste ju säga att det var ett väldigt bra val! ;) Ja, det skulle vara roligt med några mörkare holos. Hittills har det varit väldigt mycket pastell..

   Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...