Senaste från Instagram

tisdag 21 augusti 2012

Samlingens sommarnyheter

Det här med köpstopp under sommaren är inte riktigt min grej tror jag... Dessa skönheterna har jag  under sommaren har lagt till i min nagellackssamling.

Coop Forum hade specialpris på dessa, 2 för 40 kronor, och då fick jag möjligheten att bocka av ett lack som jag länge tänkt köpa (nr 252).

Paris Memories: nummer 252 och nummer 259

Ica Kvantum levererade verkligen och jag kan nu stilla min hunger att få testa märket Miyo och magnetlacken från Depend!


Miyo Glitzy: Gold (nr 3) och Mars (nr 35)

Depend nummer 6004

Jag höll verkligen på dö då jag såg dessa lack i en av mina favoritaffärer, i en medelstor allt-i-allo-affär fanns dessa små sötnosarna från Color Club för 19 pix (minis iof). Taget, självklart! En riktig "super-affär".

Color Club Mini: Diamond Drops och Pretty In Platinum

 Color Club Mini: Ruby Slippers och Daisy Does It

Det var det matta överlacket som övertalade mig att köpa setet, jag hade länge tänkt köpa mig ett extra matt överlack.
 
H&M Everyday Season nagellack-set

Gina Tricot har verkligen en hel del lovande nagellack för denna höst, det var bara detta som fick följa med hem men Monaco Blue är verkligen också intressant! Alexis ser verkligen ut att vara en riktig duokrom skönhet!

Gina Tricot Alexis

De hade fått hem nya färger av Color Club minis på "super-affären" och jag äger nu (äntligen) Wild Orchid som jag så länge har velat ha! Jag önskar jag hade hunnit dit någon fler gång innan jag åkte hem..

  Color Club Mini: Pardon my French och Wild Orchid

Under en snabbvisit i Stockholm fann jag mig själv vid Kubiss-hyllorna då jag skulle ladda godis inför hemresan. Jag hittade allt några spännande färger! Bland annat ett av de mest ful-snygga lacken jag någonsin sett/äger (nr 41).

Kubiss: Ridge Filler, nummer 28 och nummer 41

2 kommentarer:

  1. Alexis såg väldigt intressant ut tycker jag!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, Alexis, Wild Orchid och nr 41 från Kubiss är de lacken som jag ser mest fram emot att testa!

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...