torsdag 31 maj 2012

Kubiss nr 46

Nummer 46 från Kubiss är ett rosa/korall-färgat nagellack med guldfärgat skimmer. Det är verkligen enkelt att måla med, kanske lite rinnig formula men inget som man inte kan kontrollera. Första lagret blir tunt och stripigt, men ett andra lager blir färgen helt opak. Vilket jag inte hade trott!

Två lager nagellack

En verkligen härlig färg och ett perfekt lack att börja Kubiss-bekantskapen med! När jag köpte Kubiss-lacken trodde jag inte att detta skulle kunna bli en favorit av de tre. Men nu känner jag att jag kommer kunna använda detta flitigt i sommar.

Betyg: 4/5




tisdag 29 maj 2012

Kleancolor Vegas Night

Vegas Night från Kleancolor är ett glitter-lack med stora och små glitterkorn i färgerna lila och blått. Lacket innehåller väldigt mycket pigment och blir nästan helt opakt på två lager, det hade jag inte förväntat mig. Torktiden var bra.
Två lager Vegas Night

Ett väldigt fint och trevligt lack. Jag gillar det skarpt, något som jag misstänkte jag skulle göra så fort jag såg flaskan. Det var lite kärlek vid första ögonkastet.

Betyg: 4/5






måndag 28 maj 2012

Multikromat

Det är inte varje dag man stöter på solglasögon med spegelglas som har multikromade effekter. Var bara tvungen att slå till när jag stötte på dessa i Stockholm.

Hej, hej

Nytt från ÖB

Jag var i Stockholm i helgen, och då passade jag på att gå en sväng på ÖB, väl där inne sprang jag på Kubiss. Tre stycken lack fick följa med (de hade specialpris på tre lack..).

 Nummer 29. 46 och 35 från Kubiss

De ser helt klart väldigt lovande ut! Vissa är kanske något skira..

 Swatch på nummer 29. 46 och 35 (ett lager vardera)



söndag 27 maj 2012

Nailart sunday: Jelly sandwich med H&M Lime + H&M Confetti

För denna nailart sunday gjorde jag en Jelly Sandwich. Varför gör jag inte Jelly Sandwiches oftare? Det blir ju så fint! Jag trivdes verkligen i denna kombination, jag tyckte den blev jättefin.

Lacken som användes var: H&M Lime (tre lager) och H&M Confetti (ett lager), sedan Lime (ett lager) och Confetti (ett lager) igen.


Och ja, detta blev tillslut matt med H&M Matte Top Coat:





fredag 25 maj 2012

Layering: H&M Lemon Tree + Kleancolor My Valentine

Happy friday! Jag valde att göra en liten twist på denna layering, en accent-nagel utan glitter. Dels för att få se Lemon Tree helt matt för sig själv samt för att göra något annorlunda. Blir så lätt samma typ av layering hela tiden.


Lacken som användes var:  H&M Lemon Tree (tre lager) och Kleancolor My Valentine (ett lager).


Och en matt variant, såklart! Här med H&M Matte Top Coat:




torsdag 24 maj 2012

Kleancolor, stor vs liten

Ville bara visa en bild på en stor flaska Kleancolor och en liten flaska. De småa flaskorna är så söta!

15 ml och 5 ml

Layering: H&M Taupe + Kleancolor Chunky Copper + H&M Matte Top Coat

En layering som tyvärr inte blev långvarig på mina naglar. Jag gillade verkligen denna kombination men Chunky Copper ville verkligen inte torka! Vissa naglar gjorde jag om tre gånger för att jag råkade stöta i saker och lacket förstördes. Det åkte av direkt efter jag tog dessa bilder.
Denna kombination är en variant av en tidigare layering.


Lacken som användes var:  H&M Taupe (två lager), Kleancolor Chunky Copper (ett lager) och H&M Matte Top Coat (ett lager).




onsdag 23 maj 2012

H&M Lime

Lime från H&M är en skir historia, ett ljust gul/grönt nagellack med guld/orange-färgat skimmer. Väldigt fint på naglarna dock. Det torkar fort men kräver sina lager, på bilderna nedan har jag 3 lager och då kan man ändå ana VNL i vissa lägen. Det påminner en hel del om Sizzling Lime från H&M, men Sizzling Lime är lite mörkare och har lite mer skimmer än Lime.

Tre lager Lime

Ett väldigt kul nagellack som verkligen "poppar" pga det orange/guldiga skimret, önskar bara skimret kunde vara mer och tydligare!

Betyg: 3/5




Taget i dagsljus:
 

tisdag 22 maj 2012

H&M Lemon Tree

Lemon Tree från H&M är ett härligt orange-gult kräm-nagellack. I mina ögon har det en tendens mot neon, i alla fall så gränsar det mot neon. Det torkar jättefort, men behöver ändå 3 lager innan det täcker helt. Jag hade lite problem med att få det jämt, Lemon Tree ville väldigt gärna torka randigt. Precis som Blue My Mind också från H&M.


Tre lager Lemon Tree

Jag hade först tänkt ge detta en 5:a för jag gillar det verkligen! Men den lite små-knepiga formulan som gör att man måste ha 3 lager innan man får ett jämt resultat drar ner mitt betyg till en 4:a. Så fin färg!

Betyg: 4/5


söndag 20 maj 2012

Nailart sunday: Pieces Mono Mountain + MaxFactor Bronze

Lagom till nailart sunday kom jag tillbaka från landet till civilisationen, har sedan i onsdags varit i stugan.

Jag är lite besviken på denna kombination, jag vet i och för sig inte riktigt vad jag hade förväntat mig. Hade jag tänkt efter innan hade jag nog kunnat räknat ut ett detta skulle bli resultatet. Tror nog jag hade förväntat mig svart/grått med guldskimmer istället för brunt med guldglitter. Men hur som, det var ett ypperligt tillfälle att se de underbara glitterflakes i Bronze-lacket.


Lacken som användes var: Pieces Mono Mountain (två lager) och MaxFactor Bronze (ett lager).



fredag 18 maj 2012

Layering: Mavala Miami + Kleancolor Chunky Holo Black + Kleancolor Chunky Holo Fuschia

Dags för fredagens party-naglar! Jag blev väldigt förvånad över att det svarta Chunky Holo:t gjorde av sig så mycket färg. Hade förväntat mig mer rosa än plommon/lila. Men jag trivdes ändå med detta på naglarna!


Lacken som användes var: Mavala Miami (två lager), Kleancolor Chunky Holo Black (ett lager) och Kleancolor Chunky Holo Fuschia (ett lager). Första intrycket av Chunky Holo Black: fan vad lång tid det tar innan ett lager har torkat! Typ en dag, super-tråkigt! Dags att införskaffa Seche Vite..




Och självklart var jag tvungen att testa H&Ms Matte Top Coat över. Vilken succé!






torsdag 17 maj 2012

H&M Purple Glitter

Purple Glitter från H&M är ett lilafärgat jelly-nagellack (ev kräm svårt att avgöra pga guldskimret/-glittret) med guldglitter/skimmer. Det heter ju purple glitter med jag skulle vilja säga skimmer i stället då det inte innehåller större partiklar varken var en mardröm att ta bort. Det är ganska skirt. På första lagret tänkte jag "hjälp" men med ett andra lager täcker det rätt bra, man kan ana VNL.

Två lager Purple Glitter

Åh, fan vilket vackert nagellack. Helt underbart. Tråkigt att jag endast swatchade detta och sen tog bort det från naglarna, jag trivdes verkligen i detta. Det är så mycket mer vacker i dagsljus än under blixt.

Betyg: 5/5



 I dagsljus:




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...