Senaste från Instagram

måndag 27 februari 2012

H&M Metallic Petrol

Precis som Mrs Data, som initierade detta för ett par måndagar sedan, har jag ännu en gång lyckats med blue monday. Det var verkligen inte planerat men detta lack behövde snabbt bli testat!


Metallic Petrol från H&M är ett lack olikt allt annat jag äger. Det har en färg som är helt underbar! Själva färgen är en mörkare turkos-blå (petrol) färg, lacket innehåller ett ljusare skimmer samt små silverfärgade glitter-korn. Jag skulle vilja säga att det är ett kräm-lack men det drar nog mer mot ett jelly-lack. På första lagret var lacket skirt och tunt, men efter ett par vändor med penseln över nageln blev det nästan opakt. Det blev ändå ett andra lager nagellack. Better safe than sorry!Två lager Metallic Blue

Detta blev otippat det första av de tre lacken min favorit. Lacket har en blå-färg som jag inte riktigt kan placera (på ett bra sätt), en formula som är lätt att arbeta med och en extra twist (glittret)! Helt klart en fullpott.

Betyg: 5/5

2 kommentarer:

  1. Synd på penseldragen annars var det en snygg färg

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det är det men det var inget jag tänkte på. Tycker det nästan alltid blir penseldrag (kanske jag som målar på fel sätt)

      Radera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...